Mange sundhedsforsikringer tilbyder i dag at dække dine massagebehandlinger!


Nogen sundhedsforsikringer dækker helt, mens andre dækker delvist. 


Undersøg derfor gerne om du via din arbejdsplads, privatforsikring eller pensionsselskab har en sundhedsforsikring der dækker Kropsterapi eller Fysiurgisk massage behandling. Det kan godt betale sig!


For at få din behandling dækket af din forsikring er det oftest et krav fra forsikringens side at din behandler er Registreret Alternativ Behandler (RAB).   

Der er nogle få sundhedsforsikringer hvor du også skal have en henvisning til massagebehandling af egen læge. 


Ruth Sollitt er Registreret Alternativ Behandler (RAB) og medlem af Dansk Behandlerforbund. Ruth Sollitt er uddannet Totum Kropsterapeut samt Fysiurgisk Massageterapeut og Idrætsmassør, med over 1.400 timers uddannelse.


Sygesikring Danmark dækker IKKE kropsterapi eller massage. 

Er du medlem af Sygesikring Danmark anbefaler jeg at du kontakter dem og melder dit ønske og interesse for at de i fremtiden også inkluderer fysiurgisk massage og/eller kropsterapi i deres tilbud.


Er du selvstændig erhvervsdrivende?


Fysiurgisk massageterapi og Kropsterapi er forebyggende behandling og kan trækkes fra. 

Jeg anbefaler at du taler med din revisor. 

Er du ansat?Er du glad for at få behandling af mig, og ønsker du at få dækket noget af omkostningen for din behandling via din arbejdsplads? 


Jeg anbefaler at du kontakter din HR afdeling og hører dem ad om muligheden for at oprette en bruttolønsordning for dig og dine kollegaer med Kropsterapi ved Ruth. 

Din HR afdeling er velkomne til at kontakte mig.