Behandlinger der tilbydes:

  • Fysiurgisk Massageterapi (Swedish Massage, Classic Massage)
  • Totum Kropsterapi
  • Ansigtszoneterapi
  • Unikke kombinationsbehandlinger

unik kombinations behandling

Kropsterapi ved Ruth - unik kombinationsbehandling

En integrerende og balancerende kropsbehandling, specifikt udformet efter dine behov. En holistisk kombinationsbehandling der integrer det fysiske og det mentale ud fra vestlig og østlig forskningsbaseret viden, massage traditioner og filosofi om sammenhænge i krop og sind.

Optimal til forebyggelse og til behandling af mental og fysisk belastning; så som stress/angst/depression/udbrændthed samt skader og slitage fra arbejde, hobby eller sport.

Massageformen kombinerer (ofte) en pulserende massage med lange rytmiske glidende strøg og dykker efter behov ned med en specifik og målrettet bearbejdning og dybdegående behandling af muskler, led, bindevæv og energibaner. Der tages udgangspunkt i og arbejdes ud fra viden om sammenhængene i anatomi, fysiologi, energibaner/meridianer samt i samspillet mellem krop og sind. Massageformen bruger dokumenterede og effektive teknikker fra forskning og verdens gode massage traditioner.

Behandling foregår i undertøj på briks hvor du er dækket af et tæppe. Der bruges økologisk mandel- eller soyaolie.
fysiurgisk massage
(Swedish massage, Klassisk massage)

Om os

Vi tilbyder et bredt udvalg af massageterapier, som hver især er skræddersyet til at passe til netop dig. Vi hjælper dig til at få de bedste resultater, uanset om det drejer sig om behandling af en specifik skade eller blot at få masseret dagens stress væk.