Kropsbehandling


Hvordan foregår en behandling?

 

Du kommer til mig i min rummelige, varme og hyggelige klinik. 
Her starter vi med en samtale i sofaen og du vil blive tilbudt et glas vand.  

Vores samtale vil omhandle hvad du gerne vil have hjælp til.
Jeg vil spørge ind til din situation og dine udfordringer.  

Hvis du oplever fysiske smerter og har nye eller gamle skader er det vigtigt at du fortæller mig om dem. Det kan være at jeg beder dig om at udføre nogle bevægelser og funktionsprøver for at bedre danne mig et overblik af din tilstand. 

Udover dette fortæller du hvad du føler dig bekvem med at dele og synes er relevant for mig at vide om dit helbred, din livssituation og din livshistorie. Min intention er altid at møde og rumme dig lige som du er og der hvor du er.

Som behandler har jeg tavshedspligt så alt hvad du fortæller mig, og alt hvad vi taler om bliver mellem dig og mig.


Herefter får du mulighed for at besøge toilet før du lægger dig på briksen iført undertøj. Det er også muligt at modtage behandling iført medbragt tyndt og behageligt tøj. Der er elektrisk varmetæppe på briksen. Du får et tæppe over dig. 

Ud fra hvad du og din krop fortæller mig, vil behandlingen gå i gang. 

Den behandling du modtager er tilpasset lige præcis dig. Det betyder at du altid får en behandling der er designet efter dine aktuelle ønsker og behov. 

Nogle behandlinger er specifikt fokuserede på de spændte muskelgrupper som skaber problemer. Andre behandlinger arbejder både med krop og sind, og her kan samtale om de bagvedliggende problematikker nogle gange indgå i behandlingen. 

Du er unik - derfor er din behandling unik. 

Efter din behandling får du et glas vand og mulighed for at besøge toilet igen.

Vi afrunder  med en lille snak, evt. med vejledning til nemme øvelser du selv kan gøre.
Vi er alle forskellige, med forskellige behov og tidsplaner.


Der er afsat god tid til dig og din behandling. Det betyder at, hvis du har lyst og brug for det så må du gerne blive 10-15min ekstra efter din behandling. Jeg tilbyder dig en kop te eller vand, imens jeg skriver journal og gør klar til næste klient. 

Alt efter hvor du er henne i livet anbefaler jeg at du afsætter mindst 30 min efter din behandling, hvor du afholder dig fra aftaler du skal skynde dig til samt digitale medier. 

Det anbefales at du drikker ca 1l ekstra vand de næste 24 timer efter din behandling.